Homofobe Vrije Democratische Partij wil terug naar steentijd

Homofobe Vrije Democratische Partij

Vrije Democratische Partij ziet homoseksualiteit als besmettelijke ziekte

De Schrijvende Rechter leest regelmatig nieuwsberichten die hem kansloos van zijn stoel doen tuimelen. Voor alle zekerheid zet ik dan een extra leesbril op. Puur om te checken of ik iets over het hoofd heb gezien. Maar ook met tien leesbrillen op mijn snavel las ik dat de recent door Buhran Gökalp opgerichte Vrije Democratische Partij het homohuwelijk wil verbieden. Want, stelt de Vrije Democratische Partij (bizarre naam in dit kader): homoseksualiteit is onnatuurlijk. En geldt als een besmettelijke ziekte. Lees hier het volledige artikel.

Misselijkmakende tweet

De misselijkmakende tweet waarmee de Vrije Democratische Partij de wereld vervuilde ziet er zo uit. En uitgeschreven zo (authentieke versie):
Homoseksualiteit in Nederland, is een besmetelijke ziekte, waar we met SPOED van af moeten. Anders hebben we geen nieuwe na geslacht meer !.

Tweede Kamerverkiezingen

De Vrije Democratische Partij wil in maart 2017 meedoen aan de Tweede Kamerverkiezingen. Naast afschaffen van het homohuwelijk zijn andere speerpunten van deze naargeestige partij: invoeren dienstplicht, verkleinen defensiebudget en afschaffen Eerste Kamer en het koningshuis. Subsidies aan joodse organisaties moeten eveneens worden afgeschaft. Huiver.

Uitspraak van de Schrijvende Rechter
Nederland is een gastvrij land. Tolerantie wordt hier met hoofdletters geschreven. Maar niet met het doel om weer op volle snelheid terug te gaan naar de steentijd. Preciezer gezegd: een partij die homoseksualiteit aanmerkt als een besmettelijke ziekte moet per direct uit de vaart worden genomen. Want hoort niet in dit land thuis. Als Schrijvende Rechter ontzeg ik hierbij de Vrije Democratische Partij het recht om deel te nemen aan de Tweede Kamerverkiezingen. Voor oprichter Buhran Gökalp ligt een passend partijtenue klaar: een dwangbuis. Bovendien wordt hij afgezonderd. Dit in verband met zijn besmettelijke denkbeelden. Dit is mijn uitspraak. Die ik nog extreem mild heb geformuleerd. Aan de rooksliertjes uit mijn oren te zien.

Een gedachte over “Homofobe Vrije Democratische Partij wil terug naar steentijd

Geef een reactie