Generali: gesprek met doodzieke Willem Bol geen prioriteit

generali

Generali plet Willem Bol

Via eerdere blogs  op 3 oktober 2016 en 26 oktober 2016 op deze site repte ik over het conflict dat de doodzieke (ex-quizmaster) Willem Bol heeft met verzekeraar Generali. Als Schrijvende Rechter stelde ik dat Generali Willem Bol rechtstreeks naar de afgrond dreef door zijn arbeidsongeschiktheidsverzekering op discutabele gronden stop te zetten. En ook nog eens € 400.000 van hem terug te vorderen. Waardoor Willem Bol en zijn gezin financieel en mentaal werden geplet. Ik verzocht Generali dringend om een menselijke kant te tonen. En per direct met de herstelwerkzaamheden te beginnen.

Datum overleg: 2 december 2016

Er is eindelijk nieuws van het Generali-front. Generali heeft een datum geprikt voor een ontmoeting met Willem Bol: 2 december 2016. Herhaaldelijke verzoeken namens Willem Bol om deze datum naar voren te halen, hebben niets opgeleverd. Generali heeft aangegeven gedurende de maand november geen gelegenheid te hebben om koffie met de heer Bol te drinken. Iedereen bij Generali is druk, druk, druk. Prioriteiten stellen (de tijd dringt zéér in dit geval), hoort dus duidelijk niet tot de kernactiviteiten van Generali.

Uitspraak van de Schrijvende Rechter
Afwachten maar weer wat er 2 december 2016 gaat gebeuren. En: benieuwd of die datum wordt aangehouden. Want vertragen kan Generali als de beste! Ik eis daarom dat deze afspraak doorgang vindt. En dat er na afloop witte rook uit het ongetwijfeld niet armoedig ingerichte Generali-kantoor komt. Dit is mijn uitspraak. Tegenspraak is zinloos!

.

Geef een reactie