DENK verdient geen zetels maar schietstoelen

DENK

Denk’s bruggenbouwer #ahum Tunahan Kuzu

Denk: loksollicitant of joksollicitant?

Van origine is de Schrijvende Rechter geen type dat héél snel met bakstenen gooit. Maar elke keer als enge Denk-voorman / Erdogan-fan Tunahan Kuzu op tv verschijnt, vliegen er hier bakstenen door mijn tv-scherm.  Gisteravond was het ook weer raak toen pedantzak Kuzu (de gladjanus vindt zichzelf overduidelijk een godsgeschenk) aanschoof bij Pauw. Kuzu wil onder meer dat 1.000 agenten racisme bestrijden. Alsof agenten niets anders te doen hebben. Kuzu wil ook loksollicitanten inschakelen. Zodat witte leidinggevende boeven makkelijker aan de schandpaal genageld kunnen worden. Want waarom zou een door Denk geïnitieerde loksollicitant zich niet tot joksollicitant ontpoppen? De volgende stap van Denk is ongetwijfeld dat alle witten (ook wel ‘oorspronkelijke bewoners’ genoemd) in dit land een chip in hun oor gepropt krijgen. En worden aangesloten op de afstandsbediening van Denk. Ofwel: het is niet eens een keuze dat ik met bakstenen gooi. Het is een  – door acute wegtrekkers aangejaagde – primaire reflex. De teller staat inmiddels op 8 nieuwe tv’s.

Wit? Racist!

Insteek van Denk is dat de multiculturele maatschappij maakbaar is. Want acceptatie (in dit geval van minderheden) kun je leren. Met die gedachtegang is niets mis. Wél met de manier waarop deze gedachtegang vorm wordt gegeven door Denk. Denk bouwt geen bruggen, maar forceert diepe kloven. Want zet bevolkingsgroepen tegen elkaar op. Denk is nadrukkelijk bezig om het eigen subjectieve gedachtegoed door de strot van alle witte Nederlanders te proppen. Wie zich daar tegen verzet wordt automatisch van het predicaat racist voorzien. De eveneens bloedirritante Denk-troef Sylvana Simons gaat binnenkort zelfs promoveren op dit foefje. Witten hebben geen slavernijwonden. Dus zijn standaard verdacht. Dát is mijn bezwaar tegen Denk.

Kruipen

Tegenspraak duldt Sylvana ‘De Tang’ Simons niet. Ze beantwoordt alle kritische vragen standaard met de tegenvraag: “Vreemd dat je me dit vraagt.” Waarna de turbo aangaat en binnen de kortste keren Zwarte Piet weer op komt draven. En andere zaken waaruit zonneklaar zou moeten blijken dat alle witte Nederlanders de rest van hun leven moet kruipen voor de hier door ‘ons’ gastvrij ontvangen minderheden.

Uitspraak van de Schrijvende Rechter
De Schrijvende Rechter heeft niets tegen minderheden. Op voorwaarde dat ze zich aanpassen aan de voor dit land geldende spelregels. Dat de meerderheid zich aan de minderheid aan zou moeten passen, is onbespreekbaar. Nederland heeft gastvrij zijn huiskamerdeuren geopend.  Het kan dan nooit zo zijn dat de oorspronkelijke hoofdbewoners (de Van den Bergjes / Smitjes / Janssens, Naaktgeborentjes en Vreeswijkjes) straks allemaal in het schuurtje wonen. Tegen een onbetaalbare huur. En de gasten (minderheden) in het hoofdgebouw. Voor een prikje. Om te voorkomen dat de meerderheid naar de pijpen moet gaan dansen van Kuzu & Friends eist de Schrijvende Rechter dat eventueel door Denk behaalde zetels direct worden vervangen door schietstoelen. Nu al wenst de Schrijvende Rechter de betrokken Denk-leden een behouden vlucht. Liefst naar de maan. Dit is mijn uitspraak. Het is niet anders.

Geef een reactie